vestnik

Uredili bodo kolesarsko povezavo med Lendavo, Dobrovnikom in Kobiljem

Vestnik, 22. 9. 2021
Občina Kobilje
Podpis pogodbe na Kobilju.
Aktualno

V Centru za izvajanje kulturnih dejavnosti na Kobilju so podpisali pogodbo za izgradnjo nove kolesarske povezave Lendava-Dobrovnik-Kobilje.

Pogodbo so podpisali Pavel Horvat, podžupan v funkciji župana Občine Kobilje, Janez Magyar, župan Občine Lendava, Marjan Kardinar, župan Občine Dobrovnik, Matjaž Hozjan, direktor podjetja Legartis, Anton Štihec, direktor podjetja Ingda ter Jožef Šimonka, direktor Varnostnega inženiringa. Legartis je izvajalec del, podjetje Ingda bo zadolženo za nadzor, Varnostni inženiring pa za koordinacijo varstva pri delu in izdelavo varnostnega načrta. 

kobilje, podpis-pogodbe, kolesarska-povezava
Občina Kobilje
Podpis pogodbe na Kobilju.

Sredstva za izvedbo naročila so zagotovljena v proračunu Občine Kobilje. Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. Pogodbena cena za sklop tri znaša dobrih 187 tisoč evrov. Iz Občine Kobilje pa sporočajo, da jih veseli, da so s skupnimi močni uspeli pripraviti tako pomemben projekt, ki jih bo povezal tudi na tem področju. "Kolesarske povezave med občinami so vedno bolj pomembne, še posebej za naše obmejne občine," so dodali. 

kobilje, podpis-pogodbe, kolesarska-povezava
Občina Kobilje
Podpis pogodbe na Kobilju.

kolesarska-povezava lendava-dobrovnik-kobilje podpis-pogodbe