vestnik

V Beltincih nov poslovno-proizvodni objekt

M. H., 15. 3. 2021
Majda Horvat
Podjetje 3 X Z gradi nov poslovno-proizvodni objekt v industrijski coni v Beltincih. Foto Majda Horvat
Aktualno

V industrijski coni v Beltincih podjetje 3 X Z gradi poslovno-proizvodni objekt. Investitor bo načrte, povezane s to naložbo, predstavil kasneje, občina, ki mu je prodala parcelo v velikosti 25 tisoč kvadratnih metrov, pa pričakuje, da se bodo tu ustvarila nova kakovostna delovna mesta.

»To je ena od prioritet občinske uprave. Kot župan bom še naprej naredil vse, da bo takih investitorjev še več,« pravi Marko Virag. Poudaril je, da bo občina po svojih možnostih ustvarjala razmere, s katerimi bo pritegnila domače in tuje vlagatelje.
Občina zemljišča v industrijski coni prodaja po ceni od pet do šest evrov za kvadratni meter. Cona leži jugovzhodno od Beltinec in je po ureditvi cestne infrastrukture, kar je bil vložek občine, ustrezno povezana z magistralno cesto G1-3 med Beltinci in Odranci. V njej že deluje nekaj podjetij.
Podjetje 3 X Z, nepremične, d. o. o., katerega osnovna dejavnost je obratovanje in dajanje v najem lastnih in najetih nepremičnin, ima poslovni sedež v Ljubljani, ustanovila pa sta ga Simon Zver in Lea Žbontar Zver iz Bučečovec.

beltinci investicije