vestnik

V bodočem McDonaldsu so pripravili "odomaš"

I. B., 29. 5. 2020
Ines Baler
McDonalds bodo odprli v poletnih mesecih.
Aktualno

Ob končanem gradbenem delu objekta, v katerem bodo v poletnih mesecih odprli prvo McDonalds restavracijo v Pomurju, so pripravili "odomaš".

V trgovskem središču BTC City Murska Sobota je Mitja Horvat, direktor soboške poslovne enote BTC ob praznovanju uvodoma povedal, da so si za leto 2020 zastavili smele načrte z več investicijami in prenovami, s trgovskimi partnerji pa so skrbno snovali projekte, s katerimi bi z velikimi koraki stopali v prihodnost. Pandemija koronavirusa je po njegovih besedah te korake nekoliko upočasnila in prekrižala načrte, vendar so nekaj projektov vseeno uresničili. Izpostavil je selitev in širitev prostorov trgovine Big Bang in težko pričakovano prvo McDonalds restavracijo v Pomurju. Horvat poudarja, da realizacija investicije ob dobrem sodelovanju s podjetjem Legartis, ki je izvajalec del, poteka po zastavljenem planu. Naj spomnimo, da se odprtje restavracije načrtuje za 10. avgust, delo pa naj bi ponudila okrog 50 osebam. 

Murska Sobota, Mitja Horvat
Ines Baler
Mitja Horvat.

Murska Sobota, McDonalds
Ines Baler
McDonalds bodo odprli v poletnih mesecih.

Zbrane je nagovoril tudi Jože Mermal, predsednik upravnega odbora BTC, ki je izpostavil, da se v družbi še vedno držijo tradicionalnega likofa oziroma "odomaša", torej, da se skupaj veselijo gradnje, ter da na koncu, ko pridejo pod streho, postavijo smreko. "Projekt si v Prekmurju mlada in srednja generacija zelo želi in vem, da so ga čakali nekaj let," pravi in dodaja, da naj bi se konec leta v soboškem BTC Cityju začela še prenova trgovine Interspar.

murska-sobota, mcdonalds
Ines Baler
McDonalds bodo odprli v poletnih mesecih.

murska-sobota mcdonalds odomaš
Kaj zdaj berejo drugi