vestnik

V gornjeradgonski občini pričetek težko pričakovane investicije

Vestnik.si, 16. 3. 2022
Občina Gornja Radgona
Slavnostni podpis pogodb za gradnjo mrliške vežice v Negovi.
Aktualno

V prostorih Krajevne skupnosti Negova se je danes odvil pomemben in težko pričakovan dogodek za krajane Negove z okolico, kateri pomeni dejanski pričetek izvajanja projekta izgradnje mrliške vežice na pokopališču Negova.

Po več ponovljenih postopkih izvedbe javnega naročila za izbiro izvajalca za gradnjo nove mrliške vežice, je bil postopek v začetku letošnjega leta končno zaključen in župan Stanislav Rojko je danes lahko podpisal Gradbeno pogodbo za izgradnjo mrliške vežice z izbranim izvajalcem Renato Kerec (KARBO STORITVE – Trgovina, gradbeništvo, krovstvo in kleparstvo Renata Kerec s.p., Lokavci 24) in Pogodbo o gradbenem nadzoru nad izvedbo mrliške vežice z izbranim izvajalcem Igorjem Pivcem (IPG, Inženiring, projektiranje, gradnja, Igor Pivec s.p., Partizanska cesta 42, Gornja Radgona).

gornja-radgona, mrliška-vežica-negova
Občina Gornja Radgona
Slavnostni podpis pogodb za gradnjo mrliške vežice v Negovi.Slavnostni podpis pogodb je, ob prisotnosti navedenih izvajalcev in predsednika Krajevne skupnosti Negova, Štefana Pucka, potekal v prijetnem in domačem vzdušju, saj sta oba podpisnika pogodb domačina, nad čemer je župan izrazil veliko zadovoljstvo. Izbrani izvajalec gradbenih del in nadzornik sta ob podpisu prav tako izrazila veselje nad pričetkom izvajanja projekta in izrazila željo, da se dela čimprej pričnejo in da potekajo brez zastojev in v skladu s sklenjenimi pogodbami, so sporočili iz občine.

gornja-radgona, mrliška-vežica-negova
Občina Gornja Radgona
Slavnostni podpis pogodb za gradnjo mrliške vežice v Negovi.

Vrednost investicijskih del po pogodbi znaša okoli 272.000 evrov z davkom, gradnja pa se bo izvajala v letih 2022 in 2023.