vestnik

V Gornji Radgoni bo v prihodnjih dneh povečana prisotnost policistov

Vestnik.si, 19. 8. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Jutri se v Gornji Radgoni začne 60. kmetijsko živilski sejem AGRA. Policisti ob tem opozarjajo na varnost.

S preventivnimi projekti se bodo na sejmu v hali A1, razstavni prostor 215, predstavili tudi pomurski policisti. Obiskovalce bodo opozarjali na prometno varnost, na varnost otrok ob začetku novega šolskega leta, promovirali bodo policijske enote in njihove dejavnosti, predstavljali policijsko opremo, spregovorili o samozaščitnem ravnanju...


"Namen   izvajanja   preventivnih   aktivnosti  je  opozoriti  na  varnostno problematiko s področja prometa, kriminalitete in področja splošne varnosti ljudi in premoženja ter dvig ugleda policije v javnosti," so sporočili. Obenem pravijo, da bodo zaradi večjega števila obiskovalcev iz Slovenije in tujine izvajali poostrene aktivnosti za zagotavljanje varnosti udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja. Skrbeli bodo tudi za pretočnost prometa in varnost udeležencev v prometu. 

gornja-radgona, 59
Jure Zauneker
Jutri se v Gornji Radgoni začne 60. kmetijsko živilski sejem AGRA. Policisti ob tem opozarjajo na varnost.

"Vsi  obiskovalci  prireditve  in  ostali občani naj se ravnajo po navodilih Policije  in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi, v  okolici  ali  bodo  urejali  promet  v  mestu  Gornja  Radgona. Zato vse udeležence  v  cestnem  prometu pozivamo na strpnost in previdnost. Osnovni namen  vseh  aktivnosti  je  poskrbeti  za varnost obiskovalcev, tukajšnjih prebivalcev in vseh udeležencev v cestnem prometu," so dodali. 

policija sejem-agra
Kaj zdaj berejo drugi