vestnik

V Puconcih so pričarali otroške nasmehe

I.B., 7. 12. 2022
Arhiv šole
Dobrodelna prireditev Pričarajmo nasmeh 2022.
Aktualno

Osnovna šola Puconci je pripravila dobrodelno prireditev Pričarajmo nasmeh 2022, na kateri so nastopili vrtčevski otroci in učenci. Ti so s pomočjo učiteljev ustvarili tudi koledar s svojimi risbicami, obiskovalci prireditve pa so zanj lahko namenili prostovoljni prispevek.

Kot je povedal ravnatelj Štefan Harkai, je bilo na prireditvi zbranih nekaj več kot tri tisoč evrov, izkupiček bo namenjen šolskemu skladu. To je pomemben vir sredstev, ki jih šola namenja za posodabljanje nadstandardne opreme, za športne, naravoslovne, kulturne in tehniške dneve, za šolo v naravi in ekskurzije, da bi bile te dostopne čim več učencem. Sredstva iz šolskega sklada so namenjena tudi socialno šibkim otrokom iz vrtca in šole, za pomoč nadarjenim učencem po posameznih področjih in za zvišanje standarda pouka. 

oš puconci, koledar, dobrodelna akcija
Arhiv šole
Koledar, ki so ga pripravili na OŠ Puconci.

oš-puconci, dobrodelna-prireditev, pričarajmo-nasmeh
Arhiv šole
Dobrodelna prireditev Pričarajmo nasmeh 2022.


Tema dobrodelne prireditve so bili letni časi in ravnatelj je z izvedbo zelo zadovoljen. Z glasbenimi točkami so se na odru predstavili tudi učenci puconske šole, ki obiskujejo Glasbeno šolo Murska Sobota. Zbiranje prostovoljnih prispevkov se z dogodkom ni končalo, ampak poteka še naprej, Harkai pravi, da bodo koledar dobili vsi otroci, starši in sorodniki pa bodo imeli priložnost za donacije.

oš-puconci, dobrodelna-prireditev, pričarajmo-nasmeh
Arhiv šole
Dobrodelna prireditev Pričarajmo nasmeh 2022.

Če želite pomagate tudi vi, lahko prostovoljne prispevke nakažete na račun SI56 01297-6030676417, odprt pri Novi ljubljanski banki, s sklicem 00-2022 ter s pripisom Šolski sklad.

oš-puconci pričarajmo-nasmeh-2022 dobrodelna-prireditev
Kaj zdaj berejo drugi