vestnik

(Vestnikova osebnost Pomurja) Predstavljamo Danijelo Hozjan

Vestnik.si, 27. 2. 2022
Jože Gabor
Danijela Hozjan
Aktualno

Tudi letos izbiramo Vestnikovo osebnost Pomurja. V uredništvu smo izbrali osem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje v lokalnem okolju spreminjajo na bolje. Vsak dan vam bomo predstavili enega, vi pa lahko glas svojemu favoritu oddate do 15. marca.

Tretja kandidatka je Danijela Hozjan iz Gaberja, ki je do upokojitve lani dvanajst let vodila Zvezo kulturnih društev Lendava in pri tem povezovala kulturno dejavnost sedmih pomurskih občin. S svojim delom na področju ljubiteljske kulture in spodbujanjem sodelovanja društev, ki delujejo na večnacionalnem območju, je bistveno prispevala k ustvarjanju in ohranjanju kulturnega delovanja. Organizirala je tudi prireditve pri lendavski območni izpostavi Javnega sklada za kulturne dejavnosti.

Glasujete lahko do 15. marca na https://vestnik.si/osebnostleta ali preko glasovnice v časopisu. Z oddanim glasom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za kosilo v dvoje na domačiji Marof. 

Kdo je zmagal v izboru, bo znano 17. marca na vestnik.si in v časopisu Vestnik. Dobitnika nagrade bomo razglasili en teden kasneje.

vestnikova-osebnost-pomurja danijela-hozjan predstavitev glasovanje
Kaj zdaj berejo drugi