vestnik

(Vestnikova osebnost Pomurja) Predstavljamo Klementa Časarja

Vestnik.si, 26. 2. 2022
Damjana Nemeš
Klement Časar
Aktualno

Tudi letos izbiramo Vestnikovo osebnost Pomurja. V uredništvu smo izbrali osem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje v lokalnem okolju spreminjajo na bolje. Vsak dan vam bomo predstavili enega, vi pa lahko glas svojemu favoritu oddate do 15. marca.

Drugi kandidat je Klement Časar, predsednik komisije za delo z mladino pri Gasilski zvezi Šalovci. Bil je pobudnik akcije zbiranja odpadnih pločevink, ki so jo v šalovski GZ in občini izvajali celotno lansko leto, nadaljujejo pa jo tudi letos. Z denarjem od prodanih odpadnih pločevink pomagajo otrokom, ki imajo celostni zaostanek v razvoju, za napredek pa potrebujejo terapije, ki so njihovim družinam velikokrat preveliko finančno breme. Doslej so pomagali petim družinam z različnih koncev Slovenije.

Glasujete lahko do 15. marca na https://vestnik.si/osebnostleta ali preko glasovnice v časopisu. Z oddanim glasom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za kosilo v dvoje na domačiji Marof. 

Kdo je zmagal v izboru, bo znano 17. marca na vestnik.si in v časopisu Vestnik. Dobitnika nagrade bomo razglasili en teden kasneje.

vestnikova-osebnost-pomurja klement-časar predstavitev glasovanje