vestnik

(VESTNIKOVA OSEBNOST LETA ) Predstavljamo Vero Granfol

Vestnik.si, 25. 2. 2022
Osebni Arhiv
Vera Granfol je učiteljica na Osnovni šoli Gornja Radgona in aktivna članica Kluba učiteljic in učiteljev globalnega učenja.
Aktualno

Tudi letos izbiramo Vestnikovo osebnost Pomurja. V uredništvu smo izbrali osem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje v lokalnem okolju spreminjajo na bolje. Vsak dan vam bomo predstavili enega, vi pa lahko glas svojemu favoritu oddate do 15. marca.

Prva kandidatka je Vera Granfol, učiteljica na Osnovni šoli Gornja Radgona in aktivna članica Kluba učiteljic in učiteljev globalnega učenja. Globalno učenje prepleta s svojimi običajnimi učnimi urami, za kar je prejela tudi naslov najboljša učiteljica globalnega učenja. V projektu Bodi nežen, planet ti bo hvaležen je z desetimi učenci sto dni nosila ista oblačila, s čimer so opozarjali na prekomerno potrošnjo, izkoriščanje ljudi in okolja v modni industriji ter nastajanje velikih količin odpadkov.



Glasujete lahko do 15. marca na https://vestnik.si/osebnostleta ali preko glasovnice v časopisu. Z oddanim glasom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za kosilo v dvoje na domačiji Marof. 


Kdo je zmagal v izboru, bo znano 17. marca na vestnik.si in v časopisu Vestnik. Dobitnika nagrade bomo razglasili en teden kasneje.

vestnikova-osebnost-pomurja vera-granfol predstavitev glasovanje