vestnik

(Vestnikova osebnost Pomurja) Predstavljamo Žigo Kousa

Vestnik.si, 3. 3. 2022
Aleš Cipot
Žiga Kous.
Aktualno

Tudi letos izbiramo Vestnikovo osebnost Pomurja. V uredništvu smo izbrali osem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje v lokalnem okolju spreminjajo na bolje. Vsak dan vam bomo predstavili enega, vi pa lahko glas svojemu favoritu oddate do 15. marca.

Šesti kandidat je Žiga Kous, ki je kot eden od kapetanov aktualnih državnih prvakov nedvomno že legenda Mure. Na klubski lestvici je po številu nastopov na četrtem mestu. Sodeloval je pri vseh največjih dosežkih kluba, v tej sezoni pa je za Muro zadel v vseh treh evropskih tekmovanjih. Z zadetkom na tekmi s Tottenhamom se je gotovo zapisal v zgodovino. Zaradi svoje nepopustljivosti in pristnega odnosa z navijači velja za enega najbolj priljubljenih nogometašev v črno-belem dresu.

Glasujete lahko do 15. marca na https://vestnik.si/osebnostleta ali preko glasovnice v časopisu. Z oddanim glasom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za kosilo v dvoje na domačiji Marof. 

Kdo je zmagal v izboru, bo znano 17. marca na vestnik.si in v časopisu Vestnik. Dobitnika nagrade bomo razglasili en teden kasneje.

vestnikova-osebnost-pomurja žiga-kous glasovanje izbor
Kaj zdaj berejo drugi