vestnik

(VIDEO) Blue Planet o večni ljubezni, ki nima srečnega konca 

Adriana Gašpar, 23. 5. 2018
Blue Planet
Skupina Blue Planet z mlado pevko Katarino. 
Aktualno

Prekmurska zasedba Blue Planet, ki že več kot desetletje zabava množice po Pomurju, je izdala nov videospot za pesem Očaraj me. 

Videospot so snemali na Goričkem, v križevskih gozdovih, pod taktirko enega od članov skupine Jožeta Glažarja in Simona Škafarja, ki je prevzel tudi vlogo producenta videospota.


To ni prvi videospot, ki ga je zasedba prekmurskih glasbenikov posnela, je pa gotovo najbolj dovršen.
"Precej profesionalno smo se tokrat lotili snemanja videospota, pozorni smo bili na detajle. Snemala sva dva snemalca, v križevsko "šumo" smo pripeljali celo barko," v smehu pove kitarist skupine Jože Glažar.


Pesem, ki govori o ljubezni, ki bo trajala večno, čeprav nima srečnega konca, si lahko ogledate na naši strani.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/wX9dadBUwiI##
Skupino Blue Planet sestavljajo Robert Šebjanič (vokal), Bojan Koltaj (klaviature), Matjaž Kučan (bas kitara), Jože Glažar (el. kitara) in Mitja Domonkoš (bobni).Besedilo in glasbo za pesem Očaraj me je napisal znani slovenski glasbenik in producent Alex Volasko, aranžma pa sta poleg njega pripravila še Roman in Goran Sarjaš.


Zadnje mesece pa se jim pogosto pridruži tudi mlada pevka Katarina Šebök, sicer dijakinja ljutomerske gimnazije, ki se je v njihovi zgodbi znašla bolj kot ne naključno: "Za novo leto so igrali na murskosoboškem trgu, pa sem z njimi zapela nekaj komajdov," je razložila Katarina in dodala, da so se kmalu zmenili še za nekaj skupnih nastopov in ugotovili, da se zelo dobro dopolnjujejo. Smo pa izvedeli še, da so fantje že spet v studiu, ta teden se jim bo pridružila še Katarina. Pripravljajo namreč novi singl, ki bo kmalu dobil tudi videospot.

videospot blue planet skupina katarina šebök
Kaj zdaj berejo drugi