vestnik

(VIDEO) Skomina se je opravičil, da je Muro oškodoval 

Adriana Gašpar, 16. 9. 2018
Aleš Cipot
Fazanerija je pokala po šivih. 
Aktualno

Po tem, ko je proti koncu prvega polčasa olimpijin napadalni vezist Matic Črnic v olimpijinem kazenskem prostoru igral z roko, glavni sodnik Damir Skomina pa ni piskal enajstmetrovke za Muro, se je za napako opravičil. 

Sinhrono so na igranje z roko opozorili tako nogometaši kot nabito poln stadion navijačev, ki je v 41. minuti glasno zahteval enajstmetrovko, a se Skomina na njihove pozive ni odzval.


image
Fazanerija je pokala po šivih.Aleš Cipot


Sporno dogajanje si lahko ogledate tudi na spodnjem posnetku.


Kot je po tekmi za planet tv dejal trener Mure Ante Šimundža, se je Skomina za storjeno napako opravičil. "Veličina gospoda Damirja Skomine je, da je po tekmi prevzel odgovornost in povedal, da roke ni videl. Vem, da napaka ni bila namerna. Sodnik je pokazal veličino in odgovornost. Zato pa je naš najboljši sodnik," je dejal Šimundža.

image
Vratar Olimpije je imel polne roke dela.Aleš Cipot


Mura je ob podpori več tisoč navijačev napadala vse do zadnjega žvižga."Danes smo pokazali, da si zaslužimo igrati v prvi slovenski ligi. Pokazali smo, da smo konkurenčni. Zagotovo smo si zaslužili več. Smo v fazi razvoja, odraščanja. Fantje so pokazali, da so na pravi poti," je še povedal trener novinke med prvoligaši, ki je v prvih osmih prvenstvenih krogih osvojila osem točk in je na šestem mestu lestvice.

image
Domači Black Gringosiproslavili 27. obletnico obstoja.Aleš Cipot


Za neverjetno vzdušje so se nogometaši Mure svojim navijačem zahvalili tudi na facebooku.

nogomet mura olimpija fazanerjia
Kaj zdaj berejo drugi