vestnik

(VIDEO) ŽNK Beltinci: Tibi se je vrnila v staro jato! 

Vestnik.si, 18. 7. 2018
Igor Napast
Z vrnitvijo Tjaše Tibaut (v sredini) bodo imeli imeli v Beltincih skoraj zagotovo veliko razlogov za veselje. 
Aktualno

Po enoletnem igranju za ljubljansko Olimpijo se je odlična nogometašica Tjaša Tibaut vrnila nazaj v domači klub. Cilj v novi sezoni - osvojiti dvojno krono - bo tako nedvomno lažje uresničljiv. 

Tjaša Tibaut, 29-letna ofenzivna nogometašica, ki je od leta 2004 igrala nogomet za ŽNK Pomurje, v lanski sezoni pa branila barve ljubljanske Olimpije, se je vrnila v staro jato. Povratnica v rumeno-modro družino se je tako vrnila v klub, kjer je začela svoje nogometne korake.


Prestop so na simpatičen način napovedovali in nato obelodanili na klubskem Facebook profilu.


Nogometašice Ženskega nogometnega kluba (ŽNK) Telemach GMT Beltinci so sicer opravile že nekaj prvih treningov v sklopu poletnih priprav. Pokalnim prvakinjam se je po Sari Agrež pridružila še mlada Eva Potočnik, Pomurke pa ne skrivajo, da želijo spomladi slaviti naslov državnih in pokalnih prvakinj.

df014483a7665417fc7e2f60247336a6
Igor Napast
Ofenzivno močna igralka zvezne vrste je tudi stroj za doseganje golov.

S Tibautovo, ki je veliko pripomogla, da je Olimpija lani postala državni prvak, bo ta cilj nedvomno lažje uresničljiv. Prva preizkušnja Tibautovo, ki ima od danes pravico nastopa za ŽNK Beltinci, z novo/staro ekipo čaka že jutri proti madžarskim nogometnim prvakinjam iz Ferencvarosa.
Preberite tudi:https://www.vestnik.si/cilj-pomurskih-nogometasic-je-dvojna-krona-6520043

nogomet ženske okrepitev beltinci