vestnik

Vlomilci spet aktivni, zaklepajte hiše

Vestnik, 17. 8. 2020
Profimedia
Vlom v hišo. Fotografija je simbolična.
Aktualno

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda, eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Obravnavali so še pet kaznivih dejanj ter sedem kršitev javnega reda in miru.

V Veržeju so vlomili v vrtno uto, iz katere je neznanec odnesel kosilnico na nitko in škatlo z orodjem. V Gančanih je neznanec iz odklenjene garaže odtujil tri motorne žage, iz gospodarskega poslopja pa dve motorni žagi. V Lipovcih so iz odprtega gospodarskega poslopja odtujil motorno žago in kosilnico na nitko. Radgonski policisti pa so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen pet krat v zasebnih prostorih in dva krat na javnih krajih, kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili.

Avstrijski varnostni organi so slovenskim vrnili osem tujcev. V postopku je bilo ugotovljeno, da so iz Hrvaške nezakonito vstopili v Slovenijo in nato v Avstrijo. Tujce bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Sporočajo še, da bodo danes pogostejše meritve hitrosti z radarjem na območju policijske postaje Murska Sobota.

policijska-uprava-maribor vlomi kršitve
Kaj zdaj berejo drugi