vestnik

ZD Ljutomer: Podaljšujejo termine hitrega testiranja

Vestnik, 21. 9. 2021
Jure Zauneker/Vestnik.si
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer sporočajo, da bo od srede, 22. septembra, veljal nov urnik hitrega testiranja na covid-19, ki podaljšuje popoldanske termine.

Ob ponedeljkih in četrtkih bodo hitre antigenske teste izvajali med 14. in 17. uro, ob sredah med 12. in 14. uro, ob petkih med 12. in 14.30, ob sobotah pa med 8. in 12. uro. PCR teste med tednom izvajajo med 8.30 in 9. uro, hitre pa tudi med 9.30 in 10. uro. 

Testi so plačljivi, razen če je z delovno organizacijo ali športnim društvom dogovorjeno drugače, dodajajo. Cena samoplačniškega testa je 9,50 evrov. Do brezplačnega hitrega testa pa so upravičene osebe, ki se zaradi svojega zdravstvenega stanja ne smejo cepiti, kar dokažejo s pisnim potrdilom zdravnika, ter uporabniki zavodov za prestajanje zaporne kazni zapora, prevzgojnih domov, centrov za tujce, azilnih domov in integracijskih hiš ob sprejemu v nastanitev ali po ponovni vrnitvi v nastanitev, če je odsotnost trajala več kot 48 ur. 

Ekipa ZD Ljutomer še obvešča, da vsi, ki za vstop v ZD ne izpolnjujete pogoja PCT in nimate nujnih stanj, lahko test opravite pred vstopom.

zd-ljutomer testiranje nov-urnik
Kaj zdaj berejo drugi