vestnik

Zekove članice odlično plesale

Vida Toš, 10. 4. 2018
PŠ Zeko
Drugo mesto je zasedla mala skupina mladinci 1, tretje mala skupina mladinci 2, tretje mesto pa si je priplesala tudi Dunja Panič v disciplini solo članice.
Aktualno

Šesti pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih, kot so disco dance, show dance, street dance show, je bil v Ljubljani. Med prvimi v različnih disciplinah so bile tudi številne plesalke Plesne šole Zeko.

V Ljubljani je bil šesti pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih; tokrat so bile na sporedu plesne discipline kot so disco dance, show dance, street dance show.



Na pokalnem turnirju so plesale tudi članice Plesnega klub Zeko, ki so svoje barve po besedah trenerja Dejana Zečevića, odlično zastopale: “Kiara Vodišek je bila v disciplini solo deklice prva, nato je bila med solo mladinke prva Maja Ocvirk, med solo članicami pa Ema Turnšek. Pri disciplini pari otroci sta prvo mesto zasedli Jana Trajanovska in Eva Horvat, prva pa je tudi mala skupina otroci. Drugo mesto je zasedla mala skupina mladinci 1, tretje mala skupina mladinci 2, tretje mesto pa si je priplesala tudi Dunja Panič v disciplini solo članice."


Četrto mesto sta zasedli Luna Slekovec in Taira Celec med pari mladinci, peto Dunja Panič in Živa Horvat v parih člani.
Na šesto mesto sta se uvrstili Živa Pustatičnih med solo mladinkami ter Živa Horvat med solo članicami.

70f9b05a558d9021d0d8118a8eb71f57
PŠ Zeko
Četrto mesto sta zasedli Luna Slekovec in Taira Celec med pari mladinci, peto Dunja Panič in Živa Horvat v parih člani.


Na sedmem sta Nives Miško solo članice ter Nuša Lajh solo mladinke. Osma je bila Luna Slekovec v disciplini solo mladinke, v isti discipini je bila deveta Taira Celec. Med solo članicami pa je bila deveta Karolina Senčar.

14c57889b71fe43bce2c454018f6a3af
PŠ Zeko
Tudi druge sodelujoče plesalke so zasedle še kar nekaj dobrih mest od desetega do osemnajstega.

Še druge plesalke so zasedle še kar nekaj dobrih mest od desetega do osemnajstega.” Zeković je tako minulo tekmo ocenil kot zanimivo in pestro, glede na vse pa je zadovoljen.

72842d83bf24f3e056210537982ef0cb
PŠ Zeko
Zeković je tako minulo tekmo ocenil kot zanimivo in pestro, glede na vse pa je zadovoljen.

Plesna šola Zeko Pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih
Kaj zdaj berejo drugi