vestnik

Horoskop za sredo, 17. avgusta

Danaja, 17. 8. 2022
Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?
Astro

Sonce je v levu, Luna je v ovnu, ob 4.22 preide v bika.

OVEN – Navsezgodaj zjutraj bo Luna prestopila v sosednje znamenje bika in vas opomnila, da ste med poletno sezono porabili več, kot ste nameravali in morate privarčevati.

BIK – Luna v vašem znamenju in vaša vladarica Venera v strastnem levu lahko povzročita, da komu preveč odkrito in strastno priznate svoja čustva.

DVOJČEK – Precej napeto vzdušje v službi ali pri poslu vas bo danes prisililo, da se malo oddaljite in si priznate, da je življenje veliko več kot materialni uspeh.

RAK – Danes lahko pričakujete precejšnjo podporo svojih prijateljev. Pri tem bodo tudi oni pričakovali vašo pomoč. Ustregli jim boste, kljub rahlim dvomom, da so iskreni.

LEV – V času dopustov in praznika ste si privoščili miselni odklop, zato bo privajanje na vsakodnevno rutino težje. Današnja Luna v biku vas bo soočila z dejstvi.

DEVICA – Danes boste intenzivno razmišljali o svojih prepričanjih in pričakovanjih ter zanemarili obveznosti. Včasih potrebujete odmik in razmislek.



TEHTNICA – Upadajoča Luna v znaku čutnega bika bo v vas vzbudila hrepenenje po druženju in sprostitvi. Nekdo, ki vam je obljubil pomoč, vas lahko neprijetno preseneti.

ŠKORPIJON – Danes bo bolje, da ne sprašujete prijatelja ali prijateljice za mnenje o svojem trenutnem čustvenem doživljanju, saj boste precej zmedeni.

STRELEC – Malo slabše počutje, ki je posledica prevelike obremenjenosti, vas bo danes prisililo, da se oddahnete. V popoldanskih urah boste najbolj uživali v topli kopeli.

KOZOROG – Danes se bo nadaljevalo dobro razpoloženje, ki že nekaj časa narašča, in že zjutraj boste polni delavnega elana ter ustvarjalnosti. Luna v sorodnem biku bo spodbuda.

VODNAR – Luna bo danes v biku in pričakujete lahko, da bodo najbližji opazili vaše skrbi in vas obremenjevali z vprašanji o vzrokih za vedenje in umikanje.


RIBI – Sodelavci vas bodo danes obremenjevali s prošnjami za pomoč. Imeli boste občutek, da malce izkoriščajo vaše sočutje in vam izčrpavajo energijo.