vestnik

Kdo ji da? Rabi denar da se "malo" popravi.

H.S., 13. 1. 2021
instagram
Ana Korać
Čenče

"Vsak bi moral spremeniti tisto, kar mu ni všeč na obrazu in telesu," pravi srbska influencerka.

Ana Korać je priznala, da je prežala na na moške, ki so ji ponujali denar! Nič ne skriva, kar se vidi tudi po fotografijah in priznava  kaj je vse popravila na obrazu in telesu.

V svoj fizični videz je vložila velike vsote denarja in opravila številne plastične operacije. Starleta želi videti čim bolj privlačno, zato ji ni bilo težko zapraviti 15.000 evrov, da bi se "popravila".

"Za operacijo sem plačala 15.000 evrov. Vsak bi moral spremeniti tisto, kar mu ni všeč na obrazu in telesu, le najti mora strokovnjaka s področja lepotne kirurgije, da ga neki šarlatan ne bi iznakazil," je dejala.

Ni brez reber

Kljub številnim operacijam so Ano nedavno kritizirali zaradi "pretiranega poseganja v telo tudi v Photoshopu", nakar se je v neki oddaji v živo slekla, da bi dokazala, da ni brez par reber in da ima res, kot pravi, pasek.

Zaradi privlačnega videza mnogi mislijo, da je tarča neprimernih ponudb, Ana pa je pojasnila, da je nihče še nihče ni prosil, da bi bila z njim zaradi denarja. "Najslabše dvorjenje je zame, ko moški govori o tem, da ima letala, tovornjake. Od takih bežim" je poudarila.Ni brez reber