vestnik

Meghan Markle - O tem še nikoli ni govorila ...

K.A., 30. 11. 2021
Ellen
Meghan
Čenče

V novi vlogi zelo uživa.

Po odhodu Meghan Markle in princa Harryja s kraljevega dvora je nastal velik vihar in marsikdo je menil, da sta s to potezo le malo pretiravala in da sta šla predaleč. A kraljevi par se ni veliko oziral na govorice in rumene medije, živela sta svoje sanje in sledila svojim željam.

Ko sta se preselila čez lužo, sta se sprva nastanila v Kanadi, pozneje pa sta prišla v Kalifornijo, kjer imata danes ljubko domovanje in družinsko gnezdo. Meghan in Harry sta v ZDA svojo ljubko družinico še povečala, saj je mali Archie dobil sestrico Lili, na katero je že zdaj izjemno navezan.

Meghan Markle
PROFIMEDIA
Meghan Markle


»Nenadoma smo spoznali, kako je, ko v družino pride še en otrok. Vsi govorijo o drugem otroku, a nihče ne pove, kako naj se prvorojenec privaja na novorojenca. Zato imata malčka zdaj te trenutke, ko se spoznavata in vidita, kako zdaj teče življenje,« je v šovu pri Ellen DeGeneres odkrito povedala Meghan in dodala, da je Archie s svojo sestrico zelo prisrčen, ter delila tudi novo fotografijo malega lepotca, na kateri na domačem posestvu pobira jajca in uživa v družbi ljubkih kokošk.

Meghan Markle
PROFIMEDIA
Meghan Markle


Marsikdo se je dolgo spraševal, kako se bo v novem ritmu življenja znašel princ Harry, ki je bil od rojstva vajen kraljevega dvora. »Obožuje novo življenje. Ko smo se preselili, smo bili ravno sredi zaprtja zaradi koronavirusa, zato smo veliko časa preživeli doma, obnavljali dom in uživali v lepem vremenu, ki nam ga nudi Kalifornija. Resnično smo zelo srečni,« je bila iskrena Meghan.

Meghan Markle
PROFIMEDIA
Meghan Markle

Meghan je razkrila, da se izjemno veseli praznikov, saj bodo to že drugi družinski prazniki v Kaliforniji. Vojvodinja je povedala, da obožuje kuhati, zato bodo v tem času večinoma doma, uživali v prostem času in lenarjenju ter se predvsem posvečali drug drugemu.

Meghan Markle
PROFIMEDIA
Meghan Markle