vestnik

Četrtkova nesreča v Cankarjevi ulici: V avtu je bil močno pijan, traktorist pa brez izpita

ABE, 2. 7. 2019
Jure Zauneker
Črna kronika

Znane so podrobnosti nesreče med avtomobilom in traktorjem, ki se je zgodila pretekli četrtek zjutraj okoli 6. ure v Cankarjevi ulici v Murski Soboti.

Poročali smo o nesreči, ki se je pretekli četrtek zjutraj, bilo je nekaj po 6. uri, zgodila v Cankarjevi ulici v Murski Soboti.Zdaj so znane podrobnosti nesreče.


Kot so za Vestnik.si pojasnili na Policijski upravi Murska Sobota (PUMS) je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v kmetijski traktor.


Alkotest je vozniku v avtu pokazal kar 1,2 promila alkohola, traktorist pa je stroj upravljal brez veljavnega vozniškega dovoljenja.


»Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku osebnega avtomobila pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Voznik traktorja pa je vozil v času veljavnega ukrepa, zato mu je bil traktor zasežen,« so pojasnili na PUMS.


Kot smo neuradno izvedeli, je alkotest vozniku v avtu pokazal kar 1,2 promila alkohola, traktorist pa je stroj upravljal brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so vozniku osebnega avtomobila izdali plačilni nalog. Proti vozniku traktorja bodo podali obdolžilni predlog.

nesreča policija MURSKA SOBOTA alkohol