vestnik

(FOTO) Krepko opit z avtom treščil v hišo 

ABE, 31. 1. 2019
PGD Gornja Radgona
Posredovali so gasilci iz Gornje Radgone.
Črna kronika

V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila trčil v večstanovanjsko hišo. Preizkus z alkotestom mu je pokazal skoraj dva promila alkohola. Policisti so sicer včeraj obravnavali tri prometne nesreče in pridržali dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. 

b05487baf5f0cd87e52a95444f950452
PGD Gornja Radgona
Posredovali so gasilci iz Gornje Radgone.


Včeraj zvečer malo pred 21. uro se je v Partizanski cesti v Gornji Radgoni voznik z osebnim vozilom zaletel v večstanovanjsko stavbo. Voznik, ki ni bil poškodovan, je po poročanju policistov zaradi neprilagojene hitrosti pri zavijanju trčil v stanovanjski blok.
Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 1,8 promila alkohola. Škode bilo za 3500 evrov, voznika pa čaka obdolžilni predlog.


Na kraju dogodka so posredovali tudi gasilci PGD Gornja Radgona, ki so opravljali požarno varovanje, odklopili akumulator vozila, urejali promet, očistili cestišče in pomagali pri odstranjevanju vozila.

6ca87ac188ea47ae157065fe44e5b85e
PGD Gornja Radgona
Posledice nesreče v Gornji Radgoni.

Pomurski policisti so sicer včeraj obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala; pridržali pa so tudi dva opita voznika. Ena, gre za tujca, Avstrijca, bodo danes privedli v takojšnji postopek k sodniku za prekrške.

PGD Gornja Radgona
Posledice nesreče v Gornji Radgoni. 
policija nesreča kazen GORNJA RADGONA
Kaj zdaj berejo drugi