vestnik

(FOTO) V Dolgi vasi z avtomobilom na pokopališče, hitrost bodo merili v Gornji Radgoni

Vestnik.si, 2. 4. 2022
Leon Novak
Nesreča v Dolgi vasi
Črna kronika

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru ter trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

V petek so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih sta bila dva udeleženca lažje poškodovana, pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi. S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve goljufiji, tatvina kolesa, tatvina goriva iz tovornega vozila ter tatvina artiklov v trgovini. Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru ter trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili. Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Ob 14.06 je v naselju Dolga vas, Občina Lendava, osebno vozilo zapeljalo z vozišča na pokopališče. Gasilci IGE Lendava so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in nudili pomoč policiji. V nesreči poškodovano osebo pa so reševalci NMP Lendava oskrbeli na kraju dogodka.

policija kronika