vestnik

Pomurski policisti obravnavali tatvino goriva in trikrat posredovali v zasebnem prostoru

Vestnik, 1. 3. 2021
Nataša Juhnov
Med drugim so policisti spet obravnavali tatvino goriva.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila, tri kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru in en primer povoženja divjadi.

 Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Kako je bilo zadnjih 24 ur po Sloveniji

Sicer pa so policisti na območju cele Slovenije v zadnjih 24 urah obravnavali skupaj 35 prometnih nesreč, od tega pet nesreč z lahkimi poškodbami in eno s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so obravnavali še 44 kršitev javnega reda in miru ter 62 kaznivih dejanj.

policist
Nataša Juhnov
Policija. Fotografija je simbolična.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti v ratličnih krajih Slovenije 27-krat posredovali na javnih krajih in 17-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli sedem vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 24 tatvin, 16 poškodovanj tuje stvari, osem vlomov, štiri ponarejanja listin, tri povzročitve telesne poškodbe, po dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami, kaznivi dejanji nasilja v družini ter grožnji in en rop. Eni osebi so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

policija črna-kronika tatvnina