vestnik

Mati je triletnika pustila v stanovanju, osumljena je zanemarjanja mladoletne osebe

Vestnik, 3. 3. 2021
Arhiv Vestnika
Otrok je iz tretjega nadstropja padel v Lendavi. Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, ena se je končala s smrtnim izidom. Poleg tega so obravnavali še pet primerov povoženja divjadi, šest kaznivih dejanj in eno kršitev javnega reda.

Kot smo že poročali, je včeraj prišlo do prometne nesreče v naselju Čentiba. Voznik osebnega avtomobila je trčil v 59-letno peško, ki je hodila po desnem robu vozišča. Peška je med prevozom v bolnišnico umrla. Poleg nje je hodil še njen partner, vendar v nesreči ni bil poškodovan.

Na področju kriminalitete so soboški policisti posredovali zaradi tatvine nafte iz parkiranega tovornega vozila in treh kaznivih dejanj zlorabe bančne kartice. V naselju Precetinci se je zgodil vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo.

V torek, malo pred 9.00 uro, so bili obveščeni obveščeni tudi, da je iz stanovanjskega bloka v Lendavi padel otrok. Ugotovljeno je bilo, da je skozi odprto okno v 3. nadstropju padel triletnik, ki je bil odpeljan v bolnišnico. Po izjavi zdravnika naj bi bil otrok lažje telesno poškodovan. Mati je otroka pustila samega brez nadzorstva v stanovanju in je osumljena kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih.

pums kronika-pomurskih-policistov