vestnik

Mopedist padel zaradi neprilagojene hitrosti, kolesar zaradi mačke

Vestnik, 9. 6. 2021
Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Murski Soboti je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist, ki je pri padcu utrpel hudo telesno poškodbo. V Beltincih se je pri padcu lahko telesno poškodoval mladoletni kolesar, ki je sunkovito zavrl zaradi mačke, ki je stekla čez kolesarsko stezo.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali nasilje v družini in poškodovanje osebnega avtomobila. Poleg tega še tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari. Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Lendavi je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje še poroča, da je sinoči, malo po 19. uri, v Dolgi vasi ob avtocesti gorela trava na površini okoli dveh kvadratnih metrov. Manjši požar so pogasili gasilci PGD Lendava. 

Poročali pa smo že o tem, da je včeraj popuščal nasip Bukovniškega jezera

pums kronika-pomurskih-policistov