vestnik

Motorist v prometni nesreči hudo poškodovan

Vestnik, 7. 8. 2020
Vestnik.si
Nesreča v Industrijski ulici
Črna kronika

Pomurski policisti so v minulem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, sedem primerov povoženja divjadi, od avstrijskih mejnih organov pa so sprejeli tri tujce, ki so mejo prečkali na nedovoljen način. Poleg tega so vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Kot smo že poročali, se je včeraj na Industrijski ulici v Murski Soboti zgodila prometna nesreča. Policisti so danes sporočali, da je do trčenja med voznikom osebnega avtomobila in voznikom motornega kolesa prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila pri vključevanju v promet. Motorist se je v nesreči hudo telesno poškodoval in se zdravi v bolnišnici. 

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali grožnjo, ponarejanje listin, zasegli pa so tudi bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

pums kronika-pomurskih-policistov