vestnik

Na avtocesti izsledili tujca, ki je goljufal na lendavskem koncu

Vestnik, 22. 10. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba telesno poškodovala. Poleg tega še tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda ter pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti v Murski Soboti obravnavali grožnjo, na območju Lendave je bila obravnavana goljufija, v Gornji Radgoni pa nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. 

Javni red je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Na območju Murske Sobote je bil zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasežen osebni avtomobil.

Na pomurski avtocesti je bil izsleden tujec, ki je na območju Lendave izvršil goljufijo. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, voznik pa bo priveden na sodišče.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje pa poroča, da je včeraj popoldan močan veter na Slovenski ulici v Murski Soboti odkril pločevino in nekaj strešnikov na strehi poslovnega objekta. Gasilci PGD Murska Sobota so kraj dogodka zavarovali.

pums kronika-pomurskih-policistov