vestnik

Na avtocesti zagorela armaturna plošča

Vestnik, 12. 5. 2020
Nataša Juhnov
Na bencinskem servisu na avtocesti blizu Pinc je zagorela armaturna plošča v tovornem vozilu.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali sedem kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, požar, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bil v Lendavi obravnavan poskus vloma v klet stanovanjskega bloka, v Murski Soboti so policisti posredovali zaradi ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari, goljufije in grožnje, v Otovcih zaradi gozdne tatvine, v Gornji Radgoni pa je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje pa je včeraj, ob 17.08, na bencinskem servisu na avtocesti blizu Pinc zagorela armaturna plošča v tovornem vozilu. Pred prihodom gasilcev IGE Lendava, je voznik sam pogasil manjši požar. Gasilci so nato pregledali mesto požara in odklopili akumulator. 

Gasilci so včeraj posredovali tudi v Gornjih Petrovcih, kjer je v stanovanjski hiši počila vodovodna cev. Domači gasilci so iz kleti prečrpali okrog osem kubičnih metrov vode. Med Moščanci in Križevci pa je ob 21.25 na vozišče padlo drevo, ki so odstranili križevski gasilci.

pums kronika-pomurskih-policistov