vestnik

Na avtocestnem počivališču odtujili štiri tisočake

Vestnik, 31. 10. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali devet prometnih nesreč, v eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, v ostalih osmih je nastala samo materialna škoda. Poleg tega so obravnavali še štiri primere povoženja divjadi, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in požar.

Na področju kriminalitete je bila v Moravskih Toplicah obravnavana tatvina denarja. Soboški policisti so posredovali zaradi tatvine mobilnega telefona, tatvine nafte iz parkiranega tovornega vozila in goljufije. Na avtocestnem počivališču Pince so neznanci z uporabo sile moškemu izvršili tatvino štiri tisoč evrov gotovine.

V Prosenjakovcih je ponoči prišlo do požara na starejši stanovanjski hiši. Dopoldan bo opravljen ogled in se bo ugotovil vzrok požara in višina materialne škode.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

pums kronika-pomurskih-policistov