vestnik

Voznik osebnega avtomobila oplazil peško, policija poziva javnost k razjasnitvi okoliščin nesreče

Vestnik, 12. 10. 2020
Andrej Bedek
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Danes zjutraj, okrog 6.43 ure se je v naselju Rakičan zgodila prometna nesreča, v katero sta bila udeležena osebni avtomobil in peška. Neznanega voznika in morebitne priče policija naproša, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče vse informacije posredujejo na postajo prometne policije Murska Sobota.

Kot je bilo ugotovljeno, je peška hodila po pločniku iz smeri avtobusne postaje v smeri Srednje zdravstvene šole Murska Sobota. Ko je prečkala dovozno cesto za Biotehniško šolo Rakičan, se je po vozišču iz smeri naselja Lipovci pripeljal voznik belega osebnega avtomobila in zavijal desno na dovozno cesto za Biotehniško šolo, pri zavijanju pa je s sprednjim delom vozila oplazil peško. Po trčenju se je voznik ustavil, nato pa nadaljeval z vožnjo po dovozni cesti za Biotehniško šolo Rakičan. Peška je bila v nesreči lažje telesno poškodovana.

Policija poziva neznanega voznika in morebitne priče, da zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče informacije o nesreči posredujejo na postajo prometne policije Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11, po telefonski številki 02 522 44 50, na interventno številko 113 ali pa na anonimni telefon policije 080 - 1200.

lipovci prometna-nesreča peška