vestnik

Neznanci poškodovali fasado objekta

Vestnik, 21. 3. 2021
Jure Zauneker
Popisana fasada in razbita okna.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so preteklo soboto obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, požar, nesrečo pri delu, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodbo fasade, vlom v vozilo in preprečitev uradnega dejanja. Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju, kršitelji pa so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Ob 15.52 so bili policisti obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Murski Soboti. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zagorelo v omari z oblačili, požar pa so pogasili gasilci PGD Murska Sobota. Pri požaru je nastalo za 10 tisoč evrov škode. 

Okrog 13.30 se je v Radencih pri rušenju objekta poškodoval moški. Med odstranjevanjem ostrešja je nanj padel leseni tram in ga hudo telesno poškodoval. Odpeljan je bil v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je ostal na opazovanju. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

kronika-pomurskih-policistov kronika-pums