vestnik

Neznanec namerno poškodoval vozilo, v OŠ Tišina se je zgodila tatvina

Vestnik, 26. 11. 2021
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali sedem prometnih nesreč, v eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, v ostalih je nastala samo materialna škoda. Poleg tega so obravnavali še eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru, šest primerov povoženja divjadi, štiri kazniva dejanja, nesrečo pri delu in eno kršitev javnega reda.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. V Rogašovcih je neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil, policisti pa so posredovali še zaradi goljufije in tatvine v osnovni šoli Tišina.

V gozdu v Dolencih je prišlo do nesreče pri delu, o čem smo že poročali. Pri podiranju drevesa je to padlo na žensko in jo poškodovalo. S helikopterjem je bila odpeljana v UKC Maribor. Ugotovljeno je, da je utrpela posebno hudo telesno poškodbo.

Javni red je bil kršen enkrat na javnem kraju. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

pums kronika-pomurskih-policistov