vestnik

Padel z višine štirih metrov in se hudo poškodoval

Vestnik, 24. 2. 2021
Marina Vrbnjak
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih je nastala materialna škoda, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, dva požara in šest povoženj divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti na območju Murske Sobote posredovali zaradi poškodovanja tuje stvari, tatvine v gozdu in odtujitve denarja. Na območju Ljutomera so obravnavali tatvino goriva na bencinski črpalki, na območju Gornje Radgone tatvino lesa in na območju Lendave poškodovanje električne napeljave. Obravnavana sta bila tudi dva požara. V Ljutomeru je zagorelo v zabojniku za smeti. Na Pušči pa v prizidku stanovanjske hiše.

Na območju Ljutomera se je zgodila nesreča pri delu. Pri odkrivanju starejšega gospodarskega poslopja je moški padel z višine štirih metrov na betonska tla. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval in bil odpeljan v bolnišnico.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

pums kronika-pomurskih-policistov