vestnik

Povzročitelj nesreče pijan

Vestnik, 23. 9. 2019
A. G.
Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju prometne nesreče pokazal 0,54 mg/l alkohola
Črna kronika

Pri čelnem trčenju je avtomobil, ki je pravilno peljal v smeri Murske Sobote, pristal na strehi v jarku

Minulo soboto, malo pred 12. uro, se je izven naselja Martjanci, pri odcepu ceste za Puconce, zgodila prometna nesreča. Silovito sta trčila osebna avtomobila, pri čemer je vozilo, ki je pravilno peljalo proti Murski Soboti pristalo na strehi v obcestnem jarku. Kot so sporočili policisti, je prometno nesrečo povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo in v križišču zapeljal na nasprotno stran ceste. Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju prometne nesreče pokazal 0,54 mg/l alkohola.

prometna-nesreča, poli
A.G.
"Neverjetno je, da glede na tako silovito trčenje, nihče ni huje poškodoval," so nam na kraju nesreče potrdili tudi gasilci, ki so usmerjali promet.

Voznika vozila, ki je pristalo v jarku, so s kraja nesreče z reševalnim vozilom odpeljali v murskosoboško bolnišnico, kjer so ugotovili, da je lažje telesno poškodovan. "Neverjetno je, da glede na tako silovito trčenje, nihče ni huje poškodoval," so nam na kraju nesreče potrdili tudi gasilci, ki so usmerjali promet. Cesta je bila namreč več ur zaprta v obe smeri, obvoz je bil urejen skozi Puconce. V prometni nesreči je nastalo za okrog 14.500 evrov materialne škode. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

prometna-nesreča, puconci, policija
A. G.
Cesta je bila namreč več ur zaprta v obe smeri, obvoz je bil urejen skozi Puconce

A. G.
V soboto se je na cesti Martjanci - Puconci, na odseku za Rimsko Čardo, zgodila prometna nesreča.
policija prometna-nesreča