vestnik

Policija išče voznico osebnega avtomobila znamke Hyundai

Vestnik, 10. 7. 2021
Vanesa Jaušovec
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Lendava.
Črna kronika

Okrog 15 ure je v naselju Stročja vas neznana voznica osebnega avtomobila znamke Hyundai, temno sive barve, rahlo trčila v voznika skuterja. Zaradi razjasnitev okoliščin policija voznico naproša, da pokliče na tel. št. 113.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali še dve prometni nesreči. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila tudi poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi.
Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in enajst kršitev javnega reda. Okrog 15 ure je v naselju Stročja vas neznana voznica osebnega avtomobila znamke Hyundai, temno sive barve, rahlo trčila v voznika skuterja. Zaradi razjasnitev okoliščin voznico prosimo da pokliče na tel. št. 113.
S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino mobilnega telefona, radgonski pa tatvino goriva na bencinskem servisu in goljufijo. 
Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 7-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Lendava.
kronika-pomurskih-policistov črna-kronika