vestnik

Policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, v eni je voznik kolesa z motorjem utrpel hudo telesno poškodbo

Vestnik.si, 16. 10. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, pri tem se je ena končala s hudimi, dve pa z lahkimi telesnimi poškodbami, v ostalih štirih je nastala samo materialna škoda.

Policisti so obravnavali še poškodbo vozila na parkirnem prostoru, dva primera povoženja divjadi, dve kaznivi dejanji in pet kršitev javnega reda in miru. 

V Murski Soboti se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik kolesa z motorjem zaradi neprilagojene hitrosti pri zavijanju padel. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo, saj si je prelomil več reber. 

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali zatajitev, radgonski pa poškodovanje tuje stvari. 

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Radgonski policisti so pridržali kršitelja, ki je doma razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni pomiril. Policisti so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

kronika-pomurskih-policistov pums