vestnik

Policisti prijeli štiri tujce. Tatovi spet odtujili kolo

Vestnik, 17. 6. 2021
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, poleg tega še tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi. Zasegli so še osebni avtomobil in prijeli štiri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

Na področju kriminalitete so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, tatvino kolesa in prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države. Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Kot smo že poročali, je včeraj na pomurski avtocesti prišlo do požara na manjšem tovornem vozilu. Zgorelo je v celoti, nastalo pa je za okoli 12 tisoč evrov škode. Voznik vozila, državljan Bolgarije, je pri gašenju utrpel opekline po rokah. 

Uprava za zaščito in reševanje še obvešča, da je sinoči, malo po 19. uri, v Lendavi zagorela trava na površini okoli štirih kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Lendava. 

pums kronika-pomurskih-policistov