vestnik

Policisti v Domajincih posredovali zaradi nasilja v družini, osumljencu izrekli prepoved približevanja

Vestnik, 19. 5. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana, v ostalih dveh je nastala materialna škoda. Obravnavanih je bilo še sedem primerov povoženja divjadi, šest kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda.

Kot smo že poročali, je včeraj okoli 7. ure v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče med voznikom avtobusa in kolesarko. Prometno nesrečo je povzročil voznik avtobusa, ki je na označenem prehodu za pešce in kolesarje v krožnem križišču odvzel prednost kolesarki. Kolesarka je bila v nesreči hudo telesno poškodovana.

murska-sobota, prometna-nesreča
Jure Zauneker
Prometna nesreča

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino dveh akumulatorjev in tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila. Lendavski policisti so posredovali zaradi poškodovanja tuje stvari, radgonski pa zaradi dveh goljufij. V Domajincih je bilo obravnavano nasilje v družini, osumljenemu pa je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

pums kronika-pomurskih-policistov