vestnik

Policisti v petek obravnavali sedem nesreč, v Beltincih so se poškodovali trije ljudje

Vestnik.si, 3. 10. 2020
Nataša Juhnov
Policija. Slika je simbolična.
Črna kronika

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policisti v Pomurju so v petek obravnavali sedem prometnih nesreč. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Na avtocestnem počivališču Murska Sobota so policisti obravnavali štiri primere tatvin nafte iz parkiranih tovornih vozil. V Ljutomeru je neznanec izvršil tatvino denarja iz garderobne omarice. Lendavski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. V Lendavi je bil pridržan kršitelj, kateri se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, so še sporočili iz murskosoboške policijske uprave.

120721302_3446313652073692_7930738139959289619_n
PGD Murska Sobota
Nesreča pri Beltincih

Ob 20.05 je med naseljema Dokležovje in Ižakovci v občini Beltinci voznik osebnega vozila zdrsnil s cestišča in se prevrnil na streho. Poškodovale so se tri osebe, ki so jih reševalci PHE Murska Sobota prepeljali v SB Murska Sobota. Gasilci PGD Murska Sobota so na kraju dogodka nudili razsvetljavo ter pomagali reševalcem, policiji in vlečni službi, poroča uprava za zaščito in reševanje.

policija nesreče