vestnik

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin iščejo voznico ali priče prometne nesreče v Beltincih

Vestnik, 5. 2. 2021
Vestnik
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so policisti posredovali zaradi tatvine registrskih tablic, tatvine kolesa in dveh kaznivih dejanj grožnje.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil v Gornji Radgoni pridržan voznik osebnega avtomobila. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa sta bila voznikoma z območje M. Sobote zaseženi osebni vozili. 

Na Ravenski ulici v Beltincih se je včeraj ob 13.25 zgodila prometna nesreča. Povzročila jo je voznica osebnega avtomobila, ki je pretesno prehitevala mopedista. Ta je trčil v robnik pločnika in padel. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo voznico in morebitne priče, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na številko 113.

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi