vestnik

Policisti po enem letu preiskali dva velika vloma, ovadili 37-letnega člana kriminalne združbe

Vestnik, 11. 11. 2020
Nataša Juhnov
Ovadeni 37 - letni storilec, slovenski državljan, je član kriminalne združbe, ki je kazniva dejanja izvrševala po celotni Sloveniji.
Črna kronika

V mesecu novembru 2019 so neznani storilci vlomili v obmejno trgovino v Kuzmi in v bencinski servis v Murski Soboti.

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so z zbiranjem obvestil in v sodelovanju z drugimi Policijskimi upravami v Republiki Sloveniji, preiskali kaznivo dejanje velike tatvine - vlom v obmejno trgovino v naselju Kuzma, ki je bilo izvršeno lani 12. novembra v  večernem času. Takrat so bili odtujeni različni artikli, kot so dražji parfumi, ročne ure, zlatnina in cigareti, v skupni vrednosti okrog 16.000  evrov. Pred storjenim kaznivim dejanjem so storilci odtujili registrske tablice iz vozila v naselju Rogaševci.
Prav tako so preiskali kaznivo dejanje velike tatvine - vlom v bencinski servis na Tišinski ulici v Murski Soboti. Ta se je zgodil v večernem času 14. novembra lani, odtujeni pa so bili različni artikli v skupni vrednosti okrog 1.100 evrov.
Ovadeni 37-letni storilec, slovenski državljan, je član kriminalne združbe, ki je kazniva dejanja izvrševala po celotni Sloveniji. Zoper njega je bila podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti, je danes sporočila tiskovna predstavnica murskosoboških policistov Suzana Rauš.
vlom policija kuzma