vestnik

Pri trčenju se je pešec hudo telesno poškodoval

Vestnik, 24. 12. 2020
Andrej Bedek
nesreča; satahovci; policija; murska sobota;
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali eno prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, zasegli osebni avtomobil, štiri primere povoženja divjadi in štiri primere poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 8.50 je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce v Kocljevi ulici v Murski Soboti trčil v pešca, ki je pravilno prečkal vozišče. Pešec se je pri trčenju hudo telesno poškodoval. 

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali vlom v poslovni prostor, dve poškodovanji tuje stvari, zatajitev in goljufijo pri nakupu preko spleta. Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

Ob 14.10 je v Zbigovcih prišlo do požara v kuhinji zaradi pregrete hrane na štedilniku, o čemer smo že poročali. V nadaljevanju se je požar razširil iz kuhinje po celotni hiši, pri gašenju požara pa se je lastnik lahko telesno poškodoval v obliki opeklin na rokah.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.