vestnik

V Medvodah policistoma grozil s kolom in pobegnil z otrokom

J.P./STA, 23. 2. 2020
Bobo
Policisti so osumljenega uspeli varno ustaviti na območju Zbilj, kjer pa jih ponovno ni upošteval in jih je napadal, zato so ga s pomočjo prisilnih sredstev obvladali (fotografija je simbolična).
Črna kronika

Policiste so v nedeljo nekaj po 10. uri obvestili o sporu med bivšima zakoncema na območju Medvod.

Na kraju so izsledili 36-letnega moškega, ki je pričel policistoma groziti s kolom in ju odganjati, nato pa je pobegnil v vozilo in se skupaj z otrokom odpeljal, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policista sta peljala za njim, voznik pa je pri tem vozil z normalno hitrostjo. Policisti so osumljenega uspeli varno ustaviti na območju Zbilj, kjer pa jih ponovno ni upošteval in jih je napadal, zato so ga s pomočjo prisilnih sredstev obvladali, so še sporočili s policije. Dodali so, da otrok, ki je bil v času dogodka v vozilu skupaj z osumljenim, ni poškodovan.

Nadaljujejo z zbiranjem obvestil

Kot so zapisali na ljubljanski policijski upravi, policisti trenutno nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom kaznivih dejanj zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. Prav tako zbirajo obvestila v zvezi s sumom kaznivih dejanj preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, so še sporočili.