vestnik

S strojem treščil v hišo, dva avtomobila in ograjo, policisti škodo še ugotavljajo

Vestnik.si, 24. 8. 2019
Nataša Juhnov
Policija. Slika je simbolična.
Črna kronika

Policisti obravnavajo dogodek v Cezanjevcih, ko je voznik delovnega stroja zaradi tehnične napake izgubil oblast nad vozilom. V Čentibi so goreli odpadki.

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so včeraj obravnavali dogodek v Cezanjevcih, ko je je voznik delovnega stroja zaradi tehnične napake izgubil oblast nad vozilom, nato pa trčil v hišo, dva parkirana osebna avtomobila in ograjo. V prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, nastala pa je večja materialna škoda, ki jo policisti še ugotavljajo.

gasilci, puconci,
Nataša Juhnov
Posredovali so gasilci.

V petek so policisti v Pomurju sicer obravnavali osem prometnih nesreč. V dveh so bile tri osebe lahko telesno poškodovane. Obravnavanih je bilo tudi devet kaznivih dejanj, enajst kršitev javnega reda in miru, manjši požar in poškodba vozila na parkirnem prostoru. Zaradi hujših kršitev sta bila zasežena dva osebna avtomobila, so še sporočili z murskosoboške policijske uprave.

V preteklem dnevu so bili na območju Policijske uprave Murska Sobota tudi prijeti štirje tujci, ki so nezakonito vstopili v državo.

Na delu so bili prav tako gasilci. Ob 21.16 je prišlo do požara na komunalnih odpadkih v Čentibi pri Lendavi. Gasilci PGD Čentiba so požar pogasili, ogenj pa je uničil celotni komunalni otok. Ob 13.13 je v Stanetincih v občini Sveti Jurij ob Ščavnici na robu gozda zagorelo zloženo vejevje. Požar so pogasili gasilci iz PGD Rožički vrh - Stanetinci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Stara Gora, so sporočili iz regijskega centra za obveščanje. 

požar Cezanjevci policija gasilci