vestnik

Storilci v Razkrižju izvedli tatvino koruze

Vestnik, 6. 10. 2020
Ludvik Rozman
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali šest kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, dva požara, pet kršitev javnega reda in miru ter eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so v Veržeju obravnavali tatvino grafične kartice, v Razkrižju so posredovali zaradi tatvine koruze, v Murski Soboti pa zaradi goljufije, dveh tatvin denarja in tatvine goriva. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Policija še obvešča, da bodo danes med 8. in 14. uro potekale vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjajo, da je zadrževanje v bližini strelišča lahko nevarno.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje še poroča, da je včeraj ob 12.59 prišlo do prometne nesreče na ceste Lendava-Lendavske Gorice, v kateri ja osebno vozilo pristalo na strehi. Pri tem se je ena oseba poškodovala, na kraju nesreče pa so posredovali gasilce IGE Nafta Lendava, ki so vozilo postavili na kolesa, posuli iztekle motorne tekočine z vpojnim sredstvom ter nudili pomoč policiji, reševalcem in vlečni službi. 

pums kronika-pomurskih-policistov