vestnik

Sum posilstva na območju Občine Moravske Toplice? Domnevna žrtev se je zatekla v cerkveno ustanovo

Vestnik.si, 5. 7. 2022
Nataša Juhnov
Slika je simbolična.
Črna kronika

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota obravnavajo sum kaznivega dejanja s področja spolne nedotakljivosti.

Po naših podatkih je v noči na prejšnji petek policiste in kriminaliste Policijske uprave Murska Sobota dosegla prijava, da je bila ženska z območja Upravne enote Gornja Radgona žrtev kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kaznivo dejanje se je po naših podatkih zgodilo na območju Občine Moravske Toplice. Žrtev se je pred napadalci zatekla po pomoč v eno od cerkvenih ustanov v tamkajšnji občini. Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota za zdaj še zbirajo obvestila in ugotavljajo, za katero kaznivo dejanje s področja spolne nedotakljivosti je šlo. Dejanje se je domnevno zgodilo na zabavi, na kateri so bili tudi tuji državljani, ki naj bi bili živeli v tem delu Goričkega.

Iz murskosoboške policijske uprave so za Vestnik.si poslali naslednji odgovor: »Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota na območju Upravne enote Murska Sobota trenutno obravnavajo eno kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost, ki je bilo naznanjeno minuli teden.«

goričko policija nasilje