vestnik

Tatovi odtujili kolo in nafto, policisti zasegli skuter in osebno vozilo

Vestnik, 15. 7. 2021
Profimedia
Fotografija je simbolična
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč. Pri tem so se tri končale z lažjimi telesnimi poškodbami, v ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še poškodba vozila na parkirnem prostoru, štirje primeri povoženja divjadi, štiri kazniva dejanja in šest kršitev javnega reda.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino ženskega kolesa bele barve. Na počivališču Grabonoš je neznanec izvršil tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila. Obravnavani pa sta bili še dve kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari.

Javni red je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.


Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena osebni avtomobil in kolo z motorjem skuter.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje še poroča, da sta včeraj popoldan v Narcisni ulici v Veržeju trčili osebni vozili, pri tem pa se je ena oseba poškodovala. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, poškodovano osebo pa so prepeljali v soboško bolnišnico. 

V Ravenski ulici v Odrancih pa je tovorno vozilo pri obračanju predrlo rezervoar z gorivom, ki je potem izteklo na cestišče. Posredovali so gasilci IGE Lendava, ki so počistili cestišče v dolžini približno 50 metrov z vpojnimi sredstvi.

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi