vestnik

Tatovi ukradli gorivo in drva

Vestnik, 1. 5. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali osem prometnih nesreč. V štirih se je sedem oseb lahko telesno poškodovalo. Obravnavali so štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

V Murski Soboti in na Krapju je prišlo do prometnih nesreč zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, v nesrečah pa se je več oseb lahko telesno poškodovalo.

Ob 23.50 je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje v Murski Soboti na križišču med Lendavsko in Gregorčičevo ulico prišlo do trčenja osebnih vozil. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč z razsvetljavo in reševalcem nujne medicinske pomoči, policiji ter avtovleki, odklopili so tudi akumulator in očistili cestišče. 

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila, tatvino drv in dve goljufiji. 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota. 

kronika kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi