vestnik

Tatovi v Trnju odpeljali dve otroški kolesi, v Vanča vasi gorsko kolo

Vestnik, 16. 6. 2021
PP Gornja Radgona
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v obeh je nastala materialna škoda. Poleg tega so obravnavali še štiri primere povoženja divjadi, sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in nesreča pri delu.

Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini nafte iz parkiranih tovornih vozil. V Trnju je neznanec izvršil tatvino dveh otroških koles, v Vanča vasi pa tatvino moškega gorskega kolesa. V Lendavi je bila obravnavana tatvina artiklov v trgovini. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino ženske denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti, soboški pa goljufijo.

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje še poroča, da je včeraj popoldan zagorela slama na polju v Spodnji Ščavnici. Požar je zajel okoli 60 atov površine, pogasili pa so ga gasilci PGD Gornja Radgona in Spodnja Ščavnica.

požar, slama, Spodnja Ščavnica
PGD Gornja Radgona
Požar v Spodnji Ščavnici.

Poročali smo že, da je gorelo tudi v Mostju. 

pums kronika-pomurskih-policistov