vestnik

Obravnavali goljufijo pri posojanju denarja

Vestnik, 23. 11. 2019
Dreamstime
Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobota obravnavali tatvino športne opreme, odtujitev denarja in goljufijo pri posojanju denarja.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. Obravnavanih je bilo še šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara in povoženje divjadi.

V eni prometni nesreči je bila ena oseba huje telesno poškodovana, v ostalih treh je nastala le materialna škoda. Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobota obravnavali tatvino športne opreme, odtujitev denarja in goljufijo pri posojanju denarja. Na območju Ljutomera so obravnavali tatvino nakita, na območju Gornje Radgone pa tatvino goriva iz tovornega vozila, na območju Lendave pa goljufijo pri prodaji.
Zagorelo dvakrat
Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. V Petišovcih je na mejnem prehodu zagorel osebni avtomobil, v Krogu pa so zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Požar so pogasili gasilci PGD Murska Sobota in PGD Krog. Meritve hitrosti z radarjem bodo danes na pomurski avtocesti.
policija črna-kronika